Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Lambiek Academie

“Bier” is uw beroep én passie

Heb je al eens een vraag over lambiekbieren gekregen waarop je het antwoord schuldig blijft? Daar komt nu verandering in!

De Lambiek Academie is een opleidingsaanbod van HORAL, de Hoge Raad voor de Ambachtelijke Lambiekbieren, om iedereen die op professioneel niveau in aanraking komt met lambiekbieren vakkundige ondersteuning te bieden. Het opleidingsaanbod richt zich dus in de eerste plaats tot horeca-uitbaters en hun personeel.

Zo leer je op de basisvorming over de geschiedenis van lambiekbieren, maak je kennis met verschillende producenten en hun lambiekbieren en krijg je inzicht in de brouwmethode en haar specifiteiten. Met handige weetjes en praktijk over het schenken, ruiken en proeven van de authentieke lambiekbieren en de positionering ervan tussen de andere Belgische bierstijlen krijg je een stevige bagage mee om je klant een Oude Geuze of Oude Kriek naar smaak aan te bieden. Blink uit in service door je opgedane kennis. Traditionele lambiekbieren worden een extra troef voor uw zaak.

Sprekers: Luc De Raedemaeker en Sep Roggeman

Opgelet! Het aantal deelnemers is beperkt. 

Deze vorming gaat door op 27 februari 2023  van 9u tot 16u in Brouwerij Lindemans (Lenniksebaan 1479 1602 Vlezenbeek). De voertaal is Nederlands.

Het inschrijvingsgeld voor deze vormingsdag bedraagt € 135 (btw niet van toepassing) en omvat ook een broodjeslunch met soep en de degustatie van de bieren tijdens de vorming. Inschrijven kan tot 7 dagen voor de start van de academie via onderstaand formulier.

De Lambiek Academie is een organisatie van vzw HORAL. 

Inschrijvingsformulier

Ja, ik wens deel te nemen aan de vormingsdag van de Lambiek Academie.

Na storting van €135 per persoon op  zichtrekening IBAN: BE17 0682 4313 9621 - BIC: GKCCBEBB is uw inschrijving afgerond. Markeer je deelname al in je agenda. Een paar weken voor aanvang van de Lambiek Academie sturen we U een mail met de details.

Vergeet in de mededeling niet te vermelden de namen van de personen voor wie gereserveerd werd.

Annulering van uw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot één week voor het begin van de cursus. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. 

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Comments