Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Lambiek Academie

“Bier” is uw beroep én passie

Heb je al eens een vraag over lambiekbieren gekregen waarop je het antwoord schuldig blijft? Daar komt nu verandering in!

De Lambiek Academie is een opleidingsaanbod van HORAL, de Hoge Raad voor de Ambachtelijke Lambiekbieren, om iedereen die op professioneel niveau in aanraking komt met lambiekbieren vakkundige ondersteuning te bieden. Het opleidingsaanbord richt zich dus in de eerste plaats tot horeca-uitbaters en hun personeel.

Zo leer je op de basisvorming over de geschiedenis van lambiekbieren, maak je kennis met verschillende producenten en hun lambiekbieren en krijg je inzicht in de brouwmethode en haar specifiteiten. Met handige weetjes en praktijk over het schenken, ruiken en proeven van de authentieke lambiekbieren en de positionering ervan tussen de andere Belgische bierstijlen krijg je een stevige bagage mee om je klant een Oude Geuze of Oude Kriek naar smaak aan te bieden. Blink uit in service door je opgedane kennis. Traditionele lambiekbieren worden een extra troef voor uw zaak.

Sprekers: Luc De Raedemaeker en Luc Pauwels

Opgelet! Het aantal deelnemers is beperkt. 

Inschrijvingsformulier

Ja, ik wens deel te nemen aan de vormingsdag van de Lambiek Academie
op dinsdag 04 december 2018  van 9u tot 16u
in het bezoekerscentrum De Lambiek (Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg).

Uw deelname is pas gegarandeerd na storting van €135 per persoon op zichtrekening IBAN: BE17 0682 4313 9621 - BIC: GKCCBEBB. 

Vergeet in de mededeling niet te vermelden de namen van de personen voor wie gereserveerd werd.

Annulering van uw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot één week voor het begin van de cursus. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. 

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.