Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Vierde sessie van de Lambiek Academie op 3 december 2015

De Lambiek Academie is een opleidingsaanbod van HORAL, de Hoge Raad voor de Ambachtelijke Lambiekbieren, om iedereen die op professioneel niveau in aanraking komt met lambiekbieren vakkundige ondersteuning te bieden. Het opleidingsaanbord richt zich dus in de eerste plaats tot horeca-uitbaters en hun personeel.

Zo leer je op deze vormingsdag over de geschiedenis van lambiekbieren, maak je kennis met verschillende producenten en hun lambiekbieren en krijg je inzicht in de brouwmethode en haar specifiteiten. Met handige weetjes en praktijk over het schenken, ruiken en proeven van de authentieke lambiekbieren en de positionering ervan tussen de andere Belgische bierstijlen krijg je een stevige bagage mee om je klant een Oude Geuze of Oude Kriek naar smaak aan te bieden. Blink uit in service door je opgedane kennis. Traditionele lambiekbieren worden een extra troef voor uw zaak.

Sprekers: Yves Panneels, Luc Pauwels en Hans Bombeke

Opgelet! Het aantal deelnemers is beperkt.

Deze vorming gaat door op donderdag 3 december 2015 van 9u tot 16u in het bezoekerscentrum De Lambiek (Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg). Het inschrijvingsgeld voor deze vormingsdag bedraagt 75 EUR (btw niet van toepassing) en omvat ook een broodjeslunch met soep en degustatie van de bieren tijdens de opleiding. Inschrijven kan nog tot en met 30 november via www.horal.be.

De Lambiek Academie is een organisatie van vzw HORAL in samenwerking met de gemeente Beersel en het bezoekerscentrum De Lambiek.